Η φιλοσοφία μας

Προσφέρουμε προϊόντα με φυσικά συστατικά

Πιστεύουμε πως η σχέση με τα κατοικίδιά μας είναι μια ιδιαίτερα μοναδική σχέση, που δίνει νόημα και ομορφαίνει τη ζωή μας. Είναι μια αμφίδρομη μορφή επικοινωνίας διαφορετική από όλες τις άλλες.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να προσφέρουμε σε εκείνα τη φροντίδα και τη φυσική περιποίηση που τους αξίζει.
Ό,τι ακριβώς ισχύει και για κάθε νέο μέλος της οικογένειάς μας που μας έχει ανάγκη και η ποιότητα της ζωής του εξαρτάται από εμάς.

Με ό,τι κάνουμε θέλουμε να ανταποδώσουμε την αγάπη, την αφοσίωση και τις ατέλειωτες στιγμές χαράς και διασκέδασης που μας χαρίζουν, προσφέροντάς τους όλα όσα χρειάζονται για να είναι υγιή, χαρούμενα και  να ζήσουμε MAZI μια όμορφη ζωή.

Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα μας

Προσφέρουμε προϊόντα με φυσικά συστατικά για την καθημερινή περιποίηση και την εξειδικευμένη φροντίδα των αγαπημένων μας φίλων.

Απευθύνονται σε γονείς κατοικίδιων που θεωρούν τα κατοικίδια μέλος της οικογένειάς τους και επιλέγουν συνειδητά να τους προσφέρουν  το καλύτερο, χωρίς συμβιβασμούς στην αποτελεσματικότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια, γιατί  πραγματικά τους αξίζει 🐶 🐱!

Φυσικά. Αποτελεσματικά. Ασφαλή.

αγάπη,  αφοσίωση και ατέλειωτες στιγμές χαράς

Σε όλα τα προϊόντα της σειράς Intuizοon, έχουμε επιλέξει φυσικά συστατικά από τη Μεσογειακή φύση με γνώμονα την αγνότητα και την αποτελεσματικότητα τους:

Αρωματικά φυτά και αιθέρια έλαια, που πρώτος ο Ιπποκράτης κατέγραψε και επικεντρώθηκε στις θεραπευτικές τους ιδιότητες οι οποίες μέχρι και σήμερα συστήνονται για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Παράγονται με τις ίδιες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας που εφαρμόζονται σε προϊόντα που προορίζονται για ανθρώπινη χρήση και συνιστώνται από κτηνίατρους οι οποίοι ήταν και οι πρώτοι που μας εμπιστεύτηκαν.

Στοχεύοντας να καλύψουμε κάθε τους ανάγκη έχουμε δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας.

φροντίδα και φυσική περιποίηση

Για την καθημερινή τους φροντίδα και μια αρμονική συμβίωση σε ένα καθαρό σπίτι για όλους!

Προϊόντα με φυσικά συστατικά καθημερινής περιποίησης για την υγιεινή και την καθαριότητα του σκύλου και της γάτας και προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις συμβάλλοντας σε μια αρμονική συμβίωση και ένα καθαρό σπίτι για όλους!

η σχέση με τα κατοικίδια μας είναι, μια ιδιαίτερα μοναδική σχέση

Για ευτυχισμένα και χαρούμενα κατοικίδια που σφύζουν από Υγεία!

Συμπληρώματα διατροφής που υποστηρίζουν τη σωστή σωματική, συναισθηματική και ψυχική ευεξία των κατοικίδιων, ώστε να είναι υγιή και χαρούμενα  σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Η Ιστορία μας

Η φιλοσοφία μας

Η ιδέα γεννήθηκε κατά την ανάπτυξη μιας κρέμας για ασθενείς που υποβάλλονται σε ακτινοθεραπεία.

Ήταν μια δύσκολη εξίσωση αφού ο οργανισμός των ασθενών είναι καταπονημένος από τη φαρμακευτική αγωγή και η επιδερμίδα τους είναι επηρεασμένη από την έκθεση σε ακτινοβολία.

Τη λύση έδωσε ένας μοναδικός συνδυασμός από  εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και άλλα φυσικά συστατικά. 
Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε καταγράφηκε υψηλή αποτελεσματικότητα στην πρόληψη και αντιμετώπιση των αναστρέψιμων δερματικών αλλοιώσεων, όπως ξηρότητα, ερύθημα, κνησμός, αίσθημα καύσου, απολέπιση, ελαφρά εγκαύματα που προκαλούνται από την έκθεση της επιδερμίδας σε ακτινοβολία.

Η ερευνητική ομάδα, με σημαντική εμπειρία και στην ανάπτυξη προϊόντων για κατοικίδια και πολύ αγάπη για τα ζώα συντροφιάς, μας ενέπνευσε και μας οδήγησε στην ιδέα:

της μετατροπής της επιτυχημένης αναπλαστικής αλοιφής για τον άνθρωπο σε ένα νέο αγνό και αποτελεσματικό προϊόν για σκύλους και γάτες (Αnaplasis).

Η αναπλαστική κρέμα Αnaplasis  αποτέλεσε το πρώτο προϊόν της σειράς Intuizoon και το σημείο εκκίνησης για μια σημαντική επένδυση της εταιρείας Aenorasis στην αγορά των προϊόντων ζώων συντροφιάς.

Η εταιρεία μας

Η Aenorasis είναι μια αμιγώς Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία.

Δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε τομείς όπως η Ογκολογία, η Αιματολογία, η Νεφρολογία, η Ρευματολογία, η Δερματολογία, η Γαστρεντερολογία, η Γυναικολογία, η Κυτταρολογία, η Αναισθησιολογία και η Γενική Χειρουργική και η Κτηνιατρική.

Με δυναμική παρουσία στο χώρο της Υγείας από το 1998 η Aenorasis σήμερα αποτελεί:

  • Αποκλειστικό συνεργάτη, διεθνώς αναγνωρισμένων ιατροφαρμακευτικών οίκων, για την εισαγωγή και διάθεση καινοτόμων προϊόντων στην Ελλάδα
  • Αξιόπιστο συνεργάτη των Επαγγελματιών Υγείας
  • Κάτοχο Άδειας Κυκλοφορίας φαρμακευτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών
  • Βασικό προμηθευτή ιατροτεχνολογικών προϊόντων και υλικών υψηλής τεχνολογίας και ακρίβειας, για το σύνολο των Νοσοκομειακών Μονάδων της Ελλάδας με ένα ισχυρό δίκτυο διανομής και τεχνικής υποστήριξης
  • Καινοτόμο εταιρεία στη διάθεση σημαντικών ιατρικών διαγνωστικών τεχνολογιών που υπογραμμίζουν την αξία της έγκαιρης διάγνωσης
Σημαντικές Διακρίσεις
pet awards
Η Αenorasis συμμετείχε στα PET AWARDS 2020, κατακτώντας ένα σημαντικό βραβείο!

Η Αenorasis συμμετείχε στα PET AWARDS 2020,  κατακτώντας ένα σημαντικό βραβείο! Με τη σειρά συμπληρωματικής φροντίδας για κατοικίδια, Intuizoon, διακρίθηκε για τα εξής προϊόντα:

  • Το EUFORIS με το ασημένιο βραβείο, ως το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
business awards 2019
ΑCCEPTING THE BIO-CHALLENGE: Πρώτο βραβείο (GOLD), στα Healthcare Business Awards 2019

ΑCCEPTING THE BIO-CHALLENGE: Πρώτο βραβείο (GOLD), στα Healthcare Business Awards 2019, στην κατηγορία Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις – Επιχειρηματική Ανάπτυξη – Εξαιρετική Επιχειρηματική Επίδοση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
HBA Gold
Let's ΠΑΠ: Πρώτο Βραβείο (GOLD) στα Healthcare Business Awards 2018

Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που το καινοτόμο project του Let’s ΠΑΠ διακρίθηκε με το ? Πρώτο Βραβείο (GOLD) στα Healthcare Business Awards 2018.

Ευχαριστούμε όλους και όλες που βοήθησαν και βοηθούν, στην προαγωγή της αξίας της πρόληψης στην καταπολέμηση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
OLIVECHALLENGE
Διάκριση Καινοτομίας OLIVECHALLENGE

 

Η αναπλαστική αλοιφή για τα κατοικίδια Intuizoon Anaplasis από την AENORASIS, διακρίθηκε στον 1ο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Ελαιοκομικού Τομέα Olive Challenge για την καινοτομία στη χρήση ελαιόλαδου για την αποκατάσταση δερματικών αλλοιώσεων στα κατοικίδια. Αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν με υψηλής ποιότητας συστατικά από τη Μεσογειακή Φύση και χρησιμοποιείται σε εγκαύματα, πληγές, ερεθισμούς, δερματικά έλκη, εκδορές ή κάθε είδους μη νεκρωτική, μη επιλεγμένη δερματική αλλοίωση. Ένα πάθος μοναδικό, που μας εμπνέει να σχεδιάζουμε έναν υπέροχο κόσμο για τα κατοικίδια!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
aenorasis best workplaces 2017
Great Place to Work: Σημαντική διάκριση της AENORASIS

Σημαντική διάκριση για την Aenorasis, στην έρευνα Best Workplaces 2017.

Στην πρώτη της συμμετοχή, η Aenorasis κατετάγη μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα από τον καθιερωμένο θεσμό Great Place to Work® Hellas στην Κατηγορία Β (50-250 εργαζόμενοι).

Η σημαντική αυτή διάκριση για την Aenorasis αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειας διαμόρφωσης και διατήρησης ενός ανθρώπινου περιβάλλοντος εργασίας το οποίο να αποπνέει ασφάλεια και σεβασμό για κάθε μέλος της Aenorasis.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
sales excellence award 2017
Bronze βραβείο για την Aenorasis στα Sales Excellence Awards 2017

Bronze βραβείο για την Aenorasis στα Sales Excellence Awards 2017 στην κατηγορία Πωλήσεις & Επιχειρηματική Ανάπτυξη/Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος για το έργο «Το 1ο βιο-ομοειδές mAbinfliximab».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αward Αριστεία ΕΕΦΑΜ
Silver Award Αριστεία ΕΕΦΑΜ

H Aenorasis διακρίθηκε με το Silver Award στα αριστεία της ΕΕΦΑΜ, στην κατηγορία «Καμπάνια Ψηφιακής Επικοινωνίας» για την καμπάνια «Endymion» .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
healthcare awards
Χρυσή διάκριση για την Aenorasis στα βραβεία HealthcareBusiness Awards 2017

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διακριθήκαμε με το GOLD βραβείο στην κατηγορία Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις/Ανάπτυξη/Επιτυχημένο λανσάρισμα προϊόντος των Healthcare Business Awards, για το Aptima® mRNA HPV Test, την επόμενη γενιά στην πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας
Ανάμεσα στα «διαμάντια της ελληνικής οικονομίας» η Aenorasis

Ανάμεσα στα «διαμάντια της ελληνικής οικονομίας» η Aenorasis, που έλαμψε με την παρουσία της στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2017, υπό τη διοργάνωση της New Times Publishing στο Grande Bretagne Hotel Athens. Περίπου 500 εκπρόσωποι των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν, σε μια γιορτή της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
healthcare awards
Χρυσή διάκριση για την Aenorasis στα βραβεία HealthcareBusiness Awards 2016

Η Aenorasis διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο (GOLD) στα πλαίσια του διαγωνισμού Healthcare Business Awards 2016, στην κατηγορία: Επιτυχημένο Λανσάρισμα Προϊόντος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
THE MOST ADMIRED ENTERPRISES 2016
Σημαντική διάκριση για την Aenorasis, η επιλογή της στη λίστα με τις Υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες για το 2016 του θεσμού Diamonds of Greek Economy 2016.

Τα βραβεία που αποτελούν θεσμό στην Ελλάδα στοχεύουν στην ανάδειξη :

  • των επιχειρήσεων και των τομέων επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης.
  • των επιτυχημένων στρατηγικών που εφαρμόζουν οι εν λόγω επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ